13 REDEN OM TE KIEZEN VOOR MIDEA!

13 reden om te kiezen voor Midea!

Midea

Reden 1:

Nr. 1 merk wereldwijd

De eerste reden van de 13 reden. Airconditioners van Midea onderscheiden zich door hun geweldige kwaliteiten en laag verbruik, waardoor de perfecte balans mogelijk is tussen uitstekende prestaties, het bevorderen van eindgebruiker comfort en maximale energie-efficiëntie. 

13 reden

Reden 2:

Maximale betrouwbaarheid

Niet alleen maximale betrouwbaarheid maar ook garanderen wij dat de units een lange levensduur hebben. Dit komt omdat er namelijk gebruik is gemaakt van de allerbeste materialen.

13 reden waarom Midea

Reden 3:

Geavanceerde technologie voor laag verbruik.

Bovendien zorgt de technologie voor comfortabele airconditioning met aanzienlijke energiebesparingen tot 60% in de economische modus versus de automatische modus.

Airconditioners van Midea

Reden 4:

Nieuwe oplossingen om de luchtkwaliteit te waarborgen

Door middel van luchtzuiveringsproducten verwijderen je 99,99% van de zwevende deeltjes uit de lucht. Daar staat tegenover dat de gebruiker ultraschone lucht krijgt.

Airconditioning Midea smart

Reden 5:

Smart Home-functies

Ook wij gaan met onze tijd mee! Daarom kunt je met onze slimme beheerapparaten bieden we de mogelijkheid om jouw unit vanaf elke locatie te bedienen via de Midea-app en via jouw stem met Alexa of Google Home.

Besturing via Bacnet, KNX, smartphone of tablet is mogelijk.

13 reden waarom Midea

Reden 6:

Breed scala aan producten

We bieden daarom een totaal oplossingen voor alle soorten installaties dankzij de diversiteit aan producten in ons assortiment. Van VRF’s, Chillers tot Warmtepompen maar ook huishoudelijk warm water oplossing.

Reden 7:

Uitgebreide projecten

Ons team van deskundige technici voert uitgebreide airconditioning- en ventilatieprojecten uit, die specifiek zijn voor elke klant. Hierdoor kunnen wij ons richten op elke ruimte en de behoefte daarvan. Deze service is aangevuld met persoonlijk advies om een correcte uitvoering van onze installaties te garanderen.

Airconditioners van Midea

Reden 8:

Voortreffelijke aftersales

Prins Technics en Midea HBT hebben de krachten gebundeld om alle eventuele incidenten zo spoedig mogelijk op te lossen. Wij hebben een team van experts die tot jouw beschikking staat.

13 reden waarom Midea

Reden 9:

Beste onderdelen service

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om snel onderdelen te kunnen leveren ter vervanging daarom hebben wij een excellente onderdelen service opgezet.

13 reden waarom Midea

Reden 10:

ISO 9001 / ISO 14001

De kwaliteit van de producten en hun geringere impact op het milieu zijn twee fundamentele pijlers van onze filosofie. Daarom zijn we trots dat we ISO 9001 en ISO 14001 hebben behaald

Reden 11:

Zorg voor het milieu

Midea HBT stelt alles in het werk om het milieu zo min mogelijk te belasten. Al onze producten zijn vrijwel volledig gefabriceerd met recyclebare materialen en het energieverbruik in zowel stand-by als volledige capaciteit is tot het uiterste minimum beperkt. 

13 reden

Reden 12:

Innovatieve technologieën

Als fabrikant heeft Midea HBT de 3D DC inverter techniek geïntroduceerd en hiermee een vooruitstrevende visie getoond. Deze vooruitstrevendheid komt terug in vele toepassingen.

13 reden waarom Midea

Reden 13:

 Warmtepomptechniek

Zo zijn vrijwel alle producten van Midea HBT zijn voorzien van de energiebesparende warmtepomp techniek.

Discover easy Comfort

Ben jij al overtuigd naar het lezen van de 13 reden waarom? Een Airconditioning van Midea is een goede keuze.   

Bekijk hier het productoverzicht En bekijk welke systeem aansluit op jouw wensen.
Wij bieden niet alleen totale klimaatoplossingen voor bedrijven maar ook totaal oplossing voor de particulier. 

Ready to Transform Your Climate?

Ons professioneel team staat klaar om jouw te voorzien van alle informatie die je nodig hebt voor een lekker verkoelend klimaat in de zomer en een behaaglijk klimaat als de dagen kouder worden. Zowel bedrijfsmatig als particulier. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Openingstijden