De perfecte oplossing voor grote installaties

Fancoils:

Voor elke behoefte een perfecte oplossing

Vrijwel alle fancoil modellen zijn voorzien van een DC-inverter ventilatoren. Samengesteld uit wand, cassettes, kanaal of inbouw modellen vormen ze een uitstekende aanvulling op het assortiment koelmachines. Bovendien bieden ze de perfecte oplossing voor grote installaties.

Type Tweepijps

Fancoil Wandmodel

Dit stijlvolle en ook elegante design past gemakkelijk in elk interieur. Het frontpaneel is voorzien van een mooi LED display. Dit wandmodel heeft meerdere functie zo heeft de unit een auto-swing louver functie. Dit zorgt voor een goede luchtrichting wat overeenkomt met de geselecteerde modus. Bovendien heeft deze fancoil de mogelijkheid voor verse lucht aansluitin. En is daarnaast ook nog eens aan verschillende kanten aan te sluiten. (link/recht/achter). 

 

Infrarood afstandsbediening inbegrepen.

Fancoil
Type Tweepijps

Fancoil Cassettemodel

Deze Cassette uitvoering heeft een 360°-paneel. En biedt een gelijkmatige, snelle airconditioningcontroller. Daarmee bereikt het alle hoeken van de ruimte dankzij de extra motor.  De lamellen kunnen namelijk tussen 37° en 42° zwaaien.  Bovendien heeft deze fancoil ook nog eens laag geluidsniveau. En omdat de unit compact en licht van gewicht is, is deze unit in elke ruimte te installeren. Zelfs in een laag plafond.

Infrarood afstandsbediening inbegrepen.

fancoil cassette
Type Vierpijps

Fancoil Cassettemodel

Deze fancoil unit heeft een brede luchtstroom door zijn 8 richtingen van luchtstroomverdeling. Dit komt omdat de cassette is voorzien van 4 jaloezieën en 4  hoekinzetstukken. De 2 stappenmotoren zorgt voor maximale luchtstroomregeling. Bovendien heeft dit paneel een ingebouwde drainagepomp met een opvoerhoogte tot 500 mm. Bovendien zijn deze units ook nog eens laag in het geluidsniveau. En wat deze unit ook nog eens perfect maakt is dat het is voorzien van een verse lucht aansluitmogelijkheid.  Door middel van deze aansluiting kan er frisse verse lucht naar binnen worden gebracht. 

Infrarood afstandsbediening inbegrepen.

cassette model
Type Tweepijps & Vierpijps

Fancoil Kanaalmodellen

Hoog rendement met en een laag geluidsniveau
Dankzij de DC-ventilatormotor werkt de unit met een hoog rendement en een laag geluidsniveau.

Verse luchtinlaat
Op deze modellen is een verse buitenlucht inlaatpoort aanwezig die buitenlucht direct in de binnenunit brengt. Dit bespaart een afzonderlijk ventilatiesysteem.

Flexibele installatie
Flexibele installatie via kanaal werk mogelijk.

Afstandsbediening inbegrepen.

Kanaal
Tweepijps fancoil kanaalmodel
Kanaalmodel
Vierpijps fancoil kanaalmodel
Type Tweepijps

Fancoil Inbouw model

Hoog rendement met en een laag geluidsniveau.
Dankzij de DC-ventilatormotor werkt de unit met een hoog rendement en een laag geluidsniveau

Flexibel luchtretour
Luchtretour wordt via de voorzijde aangezogen.

Flexibele installatie
Voldoen aan verschillende installatie zijn zowel horizontaal als verticaal te installeren.

Afstandsbediening inbegrepen.

fancoil
Tweepijps fancoil zonder ombouw
fancoil
Tweepijps fancoil met ombouw

Bedieningsmogelijkheden

Fancoils hebben standaard een meegeleverde infrarode bediening. Wil je liever een andere bediening? Dan is dat zeker mogelijk. Vraag aan onze adviseur welk bediening het beste past bij uw installatie en wensen.

Ready to Transform Your Climate?

Ons professioneel team staat klaar om jouw te voorzien van alle informatie die je nodig hebt voor een lekker verkoelend klimaat in de zomer en een behaaglijk klimaat als de dagen kouder worden. Zowel bedrijfsmatig als particulier. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Openingstijden