Midea & PT Operations BV

Onze visie

PT Operations BV Al Jarenlang Officieel Vertegenwoordiger Van Midea.

Waarom wij hebben gekozen voor een samenwerking met Midea Building Technologies (MBT). Als bedrijf ben je namelijk altijd opzoek naar een kwaliteitsmerk voor de eindgebruiker! Wat alle comfort biedt en een totaal oplossing heeft voor verschillende klimaat oplossingen.

Dit heeft ons doen uitkomen op het productgamma van Midea MBT omdat ze kwalitatief sterke airconditioning levert wat voor ons een groot plus punt is. Doordat we deze unieke samenwerking zijn aangegaan kunnen wij nu verschillende systemen aanbieden. Systemen die ook nog eens toekomst gericht zijn. Simpel voorbeeld hiervan is het toekomstplan naar een gasloze maatschappij.  Dit merk  heeft hier namelijk mooie oplossingen voor die ook nog een energie zuinig zijn.

Naast Innovatie en HVAC-industrie die ze te bieden heeft. Is dit merk zeer succesvol geworden wereldwijd in landen zoals Rusland, Spanje, Brazilië, Australië, Israël, Bulgarije, Polen, Turkije en Saudi-Arabië en nu ook al enige tijd in Nederland. Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op.

Midea
Nr 1 merk wereldwijd

Wij begeleiden het project van begin tot eind. Dat begint al bij het ontwerpen en calculeren. De oplevering van het project gebeurt altijd gezamenlijk met een service engineer van PT Operations BV. Ook na de oplevering van het project kun je rekenen op de support van de service engineer van PT Operations BV.

Midea MBT & PT Operations BV staan samen voor service en kwaliteit!

Midea MBT airconditioning worden gedistribueerd door Prins Technics

Ready to Transform Your Climate?

Ons professioneel team staat klaar om jouw te voorzien van alle informatie die je nodig hebt voor een lekker verkoelend klimaat in de zomer en een behaaglijk klimaat als de dagen kouder worden. Zowel bedrijfsmatig als particulier. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.