Dit gebouw gaat door het leven met een energielabel A!.

Producten: Mini VRF, WTW units en een warmtepomp van Midea
Wanneer:  maart 2023
Opdrachtgever: VKV Bouwgroep

Het pand is geüpgraded naar een Energielabel A. Dit i.v.m. met de verplichting voor een minimaal Energielabel C voor kantoren sinds 1 Januari 2023. Dit is bereikt dankzij de warmtepomp installatie! Daarnaast is er ook een mini VRF en WTW units geplaatst waardoor dit pand een uitstekende ventilatie heeft.

Het systeem is geleverd door:  PT Operations BV

Elke dag voldoende verse lucht in dit kinderdagverblijf!

Producten: Klimor WTW kast met 2x Midea WTW unit 
Wanneer: Januari 2023
Opdrachtgever: Partou Huizen

Verse lucht in kinderdagverblijven is in deze tijd zeker van groot belang. Daarom is dit kinderdagverblijf Partou in Huizen voorzien van dagelijkse verse lucht in het pand. Dit is gedaan door een Klimor WTW kast op het dak te plaatsen met 2x een Midea WTW unit die inpandig zijn geplaatst. Nu zijn de groepsruimtes en slaapruimtes van voldoende verse lucht voorzien.

Het systeem is geleverd door:  PT Operations BV

Een Midea Monobloc, lekker duurzaam.

Producten: Monobloc-systeem van Midea + Split unit Fuji Electric
Wanneer: Januari 2023
Opdrachtgever: Ooms Installatiebedrijf

Ooms installatiebedrijf heeft de installatie gedaan in dit luxe tuinhuis in Assendelft. Als eerste hebben ze een Monobloc van het merk Midea geïnstalleerd die de vloerverwarming en het sanitair water regelt. Daarbij is er een split wandmodel van het merk Fuji Electric geplaatst die het tuinhuis voorziet van koeling maar ook als bijverwarming dient.

Het systeem is geleverd door:  PT Operations BV

Monobloc van 8kW verduurzaamd deze woning

Producten: Midea M-Thermal Monobloc in Hybride met CV 
Wanneer: September 2022
Opdrachtgever: BinnenKlimaar Expert

Binnenklimaat Expert heeft weer een mooie klus geklaard bij deze woning in Bunnik! Hier is een Midea Monobloc van 8kW in Hybride met CV ketel geïnstalleerd.

Deze Midea Monobloc warmtepomp is zo stil dat de buren geen enkele geluidsoverlast zullen ondervinden van deze unit. Dit is zeer belangrijk, zeker als het een rijtjeswoning betreft, dan wil je voorkomen dat omringende bewoners hier last van krijgen. Daarom is het altijd van belang om te weten wat voor dB(A) een buiten unit produceert. Deze Monobloc buitenunit produceert 44 dB(A) gemeten op 1,5 meter afstand.

Daarnaast is deze unit laag in zijn energieverbruik waar door de energiekosten laag zijn. En omdat het een verduurzaming is van onze maatschappij is er een ISDE subsidie mogelijk. Je kunt hier meer over lezen op deze pagina.

Het systeem is geleverd door:  Prins Technics 

12kW Warmtepomp verduurzaamd deze woning

Producten: Midea M-Thermal Warmtepomp split unit van 12Kw
Wanneer:  Juli 2022
Opdrachtgever: GNC Duurzaam
Geleverd door: Prins Technics

GNC Duurzaam heeft bij deze woning een Midea M-Thermal Warmtepomp split unit van 12kW geïnstalleerd.

De bewoners hebben de keuze gemaakt de buitenunit achterin de tuin te laten installeren. Er is daarom een mantelbuis door de tuin aangelegd waardoor de koelleiding heen lopen. De bewoners hadden al een sanitaire watertank aangeschaft om op een duurzame manier warm sanitaire water te produceren. Deze is nu samen met de warmtepomp aangesloten. Zo is deze woning klaar voor de toekomst en bespaard op de kosten van de energierekening!

In principe is het niet nodig omdat de buitenunit zo ver weg te plaatsten van de woning omdat de unit een zeer laag geluidsniveau heeft (stilste op de markt). Maar zo zie je maar dat er vele oplossingen zijn als je de buitenunit toch liever ergens anders wilt hebben staan.

Akzo Nobel te Wapenveld

Producten: 2 x VRF V6 56 kw buitenunits inclusief met een Midea DX kit
Wanneer:  Juni 2022
Opdrachtgever: Altum Technical Solutions B.V. 

Voor Altum Technical Solutions B.V. heeft Prins Technics bij Akzo Nobel te Wapenveld het volgende geleverd; 2 x een Midea buitenunit van 56kW inclusief een Midea DC-kit. Deze zijn vervolgens aangesloten op twee externe LBK- units. De Siemens regelaar stuurt de VRF V6 buitenunits aan. Dit gebeurt op de inblaas temperatuur van de LBK-kast door een 0 tot 10V capaciteitsregeling.

V6 buitenunit van 50kW project Baltus te Bussum. 

Producten: VRF V6 50 kW buitenunit, cassettemodellen, kanaalmodellen & luchtgordijn
Wanneer:  Oktober 2021
Opdrachtgever: Baltus te Bussum

Its Cool heeft bij Baltus in Bussen deze installatie geïnstalleerd. Zo is hier een Midea V6 50Kw buitenunit geplaatst. Met daarbij de volgende binnenunits. Zo zijn er 4 kanaalmodellen geplaatst, 2 van 36 en 2 van 112 met daarbij 3 cassettemodellen van 56. Bij de ingang is er een DX luchtgordijn van 2.5 meter lang gemonteerd.

LBK-kast & VRF V6 bij Van Trigt te Dordrecht.  

LBK-kast van Trigt
Producten: LBK-kast en WTW -unit & VRF V6 & cassettemodellen
Wanneer: Februari 2022
Opdrachtgever: Van Trigt Installaties 

Bij het nieuw gerenoveerde kantoorpand van Van Trigt zijn ze nu voorzien van verse lucht maar ook van een optimaal binnenklimaat. Voordat ze het kantoorpand renoveerde was er enkel en alleen afzuiging aanwezig. En verse lucht kon alleen verkregen worden door middel van het openen van de ramen. Dit is intussen opgelost met deze nieuwe installatie. Ramen open voor verse lucht dat is verleden tijd. Dit is gerealiseerd door een WTW-unit en de LBK-kast te plaatsten. Zo is er nu continu verse lucht stroom in het pand door de WTW-unit in combinatie met de LBK-kast. Daarnaast hebben ze ook een VRF V6 buitenunit geplaatst met als binnenunits een aantal cassettemodellen. Met dit systeem koelen en verwarmen ze het kantoor op een energiezuinig manier.