Midea VRF V6 systeem bij Winkel Kathmandu te Utrecht

VRF systeem bij Winkel Kathmandu te Utrecht

Producten: Midea VRF V6 systeem 56 kW met 8 binnenunits
Wanneer: November 2021
Opdrachtgever: Kathmandu
Installateur: BinnenklimaatExpert

Deze winkel had een verouderd airconditioningsysteem van 20 a 25 jaar oud met losse splitsystemen. Het was dus tijd voor vernieuwing! Met het oog op energiezuiniger koelen en verwarmen is er gekozen voor het Midea VRF V6 systeem.

Wij als Prins Technics mochten dit mooie systeem leveren en is door onze partner BinnenklimaatExpert geïnstalleerd. Deze winkel aan de Oudegracht in Utrecht is voorzien van een VRF V6 systeem met daarbij 8 binnen units; waarvan 7 plafond modellen en 1 wandmodel.

De buitenunit is in de kelder geplaatst. Net zoals bij het vorige systeem, alleen is het voordeel dat het nu maar 1 buitenunit is. De werking van de buitenunit blijft hetzelfde en zal hierdoor niet beïnvloed.

De plafondmodellen zijn in 2 tinten geplaatst. Bij het bestaande zwarte plafond is de unit zwart en bij het witte plafond gedeelte wit gelaten. Dit creëert een rustige uitstraling waardoor ze min of meer opgaan in de omgeving.

Naast dit alles is dit systeem voorzien van een centrale bediening van Midea met een webfunctie regeling. De webfunctie maakt het mogelijk om toegang op afstand via het lokale netwerk te krijgen. Ideaal toch!

Doordat dit systeem energiezuinig is komt dit systeem in aanmerking voor de subsidieregeling. Het is dus een win win situatie! Meer besparing op de energiekosten en kostenvermindering op de aanschafprijs door de subsidie!