Midea WTW units bij Kinderdagverblijf te Spijkenisse

Kinderdagverblijf te Spijkenisse

Producten: Midea WTW units (Warmteterugwinningsunit)
Wanneer: Maart 2021
Opdrachtgever: Kinderdagverblijf

Prins Technics heeft hier 2 Midea WTW units geleverd. De installatie is uiteraard verlopen via een van onze partner. Uiteraard moet de verse lucht regeling via ventilatie in de huidige tijd op orde zijn in een kinderdagverblijf. Aangezien er geen systeemplafond aanwezig is heeft de installateur het kanaalwerk in het zicht moeten monteren. De warmteterugwinning units zijn netjes weg gewerkt op de zolder.

Door de Midea Warmteterugwinningsunits  zijn de Energiekosten zeer laag gehouden en het Comfort verhoogd, omdat er altijd via een aangename temperatuur verse lucht in de ruimtes ingeblazen wordt.

De WTW units komen in aanmerking voor de Energie Investering Aftrek belastingvoordeel! Lees hierover meer via deze link.
Van deze totale investeringskosten voor de WTW installatie mag maar liefst 45% van de fiscale winst worden afgetrokken. Het netto fiscale winst bedrag bedraagt dan ongeveer 11% van de totale investeringskosten. Let op! De EIA aanvraag moet binnen 3 maanden na opdracht ingediend zijn!