Midea Warmtepomp chiller & VRF VR bij Van Viegen BV

MIdea systeem
Producten: Midea Warmtepomp chiller van 60 kW & VRF VR serie met kanaalmodellen 
Wanneer: November 2021
Opdrachtgever: Van Viegen BV 
Installateur: de Wilde Koeltechniek

Van Vliegen BV is klaar voor de toekomst! En kiest voor totaal gasloos. Hiermee is dit bedrijf vooruitstreven!
Bij dit mooi pand van Van Vliegen heeft de Wilde Techniek de installatie verricht. Bestaande uit een warmtepomp chiller van 60kW en een VRF VR systeem met kanaalmodellen. Met daarnaast verse lucht aansluiting voor een optimaal binnenklimaat

De warmtepomp chiller wordt gebruikt om de vloer van het magazijn te verwarmen en de VRF VR samen met de kanaalmodellen zorgen ervoor dat zowel in de showroom als op kantoor het hele jaar door een optimaal klimaat wordt behaalt. Koelen tijden de warme zomer dagen en verwarmen in de winter. Door de verse lucht aansluiting genieten ze bij dit bedrijf elke dag van gezonde verse lucht.

Maar er zijn nog meer voordelen!!
Zo bespaard het enorm op de energiekosten en komt het systeem ook nog eens in aanmerking voor subsidie.
Klik op deze link om hier meer over te weten te komen.

Midea Warmtepomp Chillers bij Steelworks te Zaandam

project Steenworks, zaandam

Producten: Midea Warmtepomp Chillers
Wanneer: Maart 2021
Opdrachtgever: Steelworks

De Warmtepomp chillers van Midea met een totaal verwarmingsvermogen van 120 kW. Deze chillers zijn via een open verdeler op verschillende secties vloerverwarming aangesloten en daardoor voorzien van warm of koud water. Hierdoor kunnen ze ook koelen tijdens de warme dagen in de zomer.

Daarnaast heeft dit Midea systeem een Lage CO2 uitstoot, wat beter is voor het milieu. Door dit komt het systeem in aanmerking voor subsidie. De eindgebruiker kreeg maar liefst €9.000,- aan ISDE subsidie terug. Naast de toekomstige energiekosten besparing is er ook al flink bespaard op de investeringskosten. Klik op deze link om hier meer over te weten te komen.