Een Midea Monobloc, lekker duurzaam.

Producten: Monobloc-systeem van Midea + Split unit Fuji Electric
Wanneer: Januari 2023
Opdrachtgever: Ooms Installatiebedrijf

Ooms installatiebedrijf heeft de installatie gedaan in dit luxe tuinhuis in Assendelft. Als eerste hebben ze een Monobloc van het merk Midea geïnstalleerd die de vloerverwarming en het sanitair water regelt. Daarbij is er een split wandmodel van het merk Fuji Electric geplaatst die het tuinhuis voorziet van koeling maar ook als bijverwarming dient.

Het systeem is geleverd door:  PT Operations BV

Monobloc van 8kW verduurzaamd deze woning

Producten: Midea M-Thermal Monobloc in Hybride met CV 
Wanneer: September 2022
Opdrachtgever: BinnenKlimaar Expert

Binnenklimaat Expert heeft weer een mooie klus geklaard bij deze woning in Bunnik! Hier is een Midea Monobloc van 8kW in Hybride met CV ketel geïnstalleerd.

Deze Midea Monobloc warmtepomp is zo stil dat de buren geen enkele geluidsoverlast zullen ondervinden van deze unit. Dit is zeer belangrijk, zeker als het een rijtjeswoning betreft, dan wil je voorkomen dat omringende bewoners hier last van krijgen. Daarom is het altijd van belang om te weten wat voor dB(A) een buiten unit produceert. Deze Monobloc buitenunit produceert 44 dB(A) gemeten op 1,5 meter afstand.

Daarnaast is deze unit laag in zijn energieverbruik waar door de energiekosten laag zijn. En omdat het een verduurzaming is van onze maatschappij is er een ISDE subsidie mogelijk. Je kunt hier meer over lezen op deze pagina.

Het systeem is geleverd door:  Prins Technics