Monobloc van 8kW verduurzaamd deze woning

Producten: Midea M-Thermal Monobloc in Hybride met CV 
Wanneer: September 2022
Opdrachtgever: BinnenKlimaar Expert

Binnenklimaat Expert heeft weer een mooie klus geklaard bij deze woning in Bunnik! Hier is een Midea Monobloc van 8kW in Hybride met CV ketel geïnstalleerd.

Deze Midea Monobloc warmtepomp is zo stil dat de buren geen enkele geluidsoverlast zullen ondervinden van deze unit. Dit is zeer belangrijk, zeker als het een rijtjeswoning betreft, dan wil je voorkomen dat omringende bewoners hier last van krijgen. Daarom is het altijd van belang om te weten wat voor dB(A) een buiten unit produceert. Deze Monobloc buitenunit produceert 44 dB(A) gemeten op 1,5 meter afstand.

Daarnaast is deze unit laag in zijn energieverbruik waar door de energiekosten laag zijn. En omdat het een verduurzaming is van onze maatschappij is er een ISDE subsidie mogelijk. Je kunt hier meer over lezen op deze pagina.

Het systeem is geleverd door:  Prins Technics 

12kW Warmtepomp verduurzaamd deze woning

Producten: Midea M-Thermal Warmtepomp split unit van 12Kw
Wanneer:  Juli 2022
Opdrachtgever: GNC Duurzaam
Geleverd door: Prins Technics

GNC Duurzaam heeft bij deze woning een Midea M-Thermal Warmtepomp split unit van 12kW geïnstalleerd.

De bewoners hebben de keuze gemaakt de buitenunit achterin de tuin te laten installeren. Er is daarom een mantelbuis door de tuin aangelegd waardoor de koelleiding heen lopen. De bewoners hadden al een sanitaire watertank aangeschaft om op een duurzame manier warm sanitaire water te produceren. Deze is nu samen met de warmtepomp aangesloten. Zo is deze woning klaar voor de toekomst en bespaard op de kosten van de energierekening!

In principe is het niet nodig omdat de buitenunit zo ver weg te plaatsten van de woning omdat de unit een zeer laag geluidsniveau heeft (stilste op de markt). Maar zo zie je maar dat er vele oplossingen zijn als je de buitenunit toch liever ergens anders wilt hebben staan.

Midea Warmtepomp M-Thermal Split, gemeente West Betuwe

Producten: Midea Warmtepomp M-Thermal Split systemen 16kW op 400Volt
Wanneer: December 2021 
Opdrachtgever: Particulier 
Installateur: de Wilde Techniek

Bij deze woning heeft de Wilde Koeltechniek afgelopen jaar twee Midea warmtepomp M-Thermal Split systemen 16kW op 400Volt geïnstalleerd!

Wij als Prins Technics hebben deze mooie Midea warmtepomp geleverd en is door onze partner de Wilde Koeltechniek geïnstalleerd.

Met deze Midea warmtepomp wordt de woning en het zwembad verwarmd. Buiten zijn 2 units geplaatst waarvan het leidingwerk mooi is weggewerkt in RVS buizen…..Zeg nou zelf, dat ziet er toch fantastische uit!

De binnenunits van het Midea Split systeem zijn de dunste op de markt en besparen 37% van de installatieruimte.

Daarnaast heeft dit systeem een Lage CO2 uitstoot, wat beter is voor het milieu. Door dit komt het systeem in aanmerking voor subsidie,. Klik op deze link  om hier meer over te weten te komen. Maar dat is nog niet alles je bespaard op de energiekosten waardoor de maandlasten lager zullen zijn. 

Midea Warmtepomp chiller & VRF VR bij Van Viegen BV

MIdea systeem
Producten: Midea Warmtepomp chiller van 60 kW & VRF VR serie met kanaalmodellen 
Wanneer: November 2021
Opdrachtgever: Van Viegen BV 
Installateur: de Wilde Koeltechniek

Van Vliegen BV is klaar voor de toekomst! En kiest voor totaal gasloos. Hiermee is dit bedrijf vooruitstreven!
Bij dit mooi pand van Van Vliegen heeft de Wilde Techniek de installatie verricht. Bestaande uit een warmtepomp chiller van 60kW en een VRF VR systeem met kanaalmodellen. Met daarnaast verse lucht aansluiting voor een optimaal binnenklimaat

De warmtepomp chiller wordt gebruikt om de vloer van het magazijn te verwarmen en de VRF VR samen met de kanaalmodellen zorgen ervoor dat zowel in de showroom als op kantoor het hele jaar door een optimaal klimaat wordt behaalt. Koelen tijden de warme zomer dagen en verwarmen in de winter. Door de verse lucht aansluiting genieten ze bij dit bedrijf elke dag van gezonde verse lucht.

Maar er zijn nog meer voordelen!!
Zo bespaard het enorm op de energiekosten en komt het systeem ook nog eens in aanmerking voor subsidie.
Klik op deze link om hier meer over te weten te komen.

Midea Warmtepomp Chillers bij Steelworks te Zaandam

project Steenworks, zaandam

Producten: Midea Warmtepomp Chillers
Wanneer: Maart 2021
Opdrachtgever: Steelworks

De Warmtepomp chillers van Midea met een totaal verwarmingsvermogen van 120 kW. Deze chillers zijn via een open verdeler op verschillende secties vloerverwarming aangesloten en daardoor voorzien van warm of koud water. Hierdoor kunnen ze ook koelen tijdens de warme dagen in de zomer.

Daarnaast heeft dit Midea systeem een Lage CO2 uitstoot, wat beter is voor het milieu. Door dit komt het systeem in aanmerking voor subsidie. De eindgebruiker kreeg maar liefst €9.000,- aan ISDE subsidie terug. Naast de toekomstige energiekosten besparing is er ook al flink bespaard op de investeringskosten. Klik op deze link om hier meer over te weten te komen.

Midea VRF V6 systeem en WTW units bij Azelhof te België

Producten: Midea VRF V6 systeem
Wanneer: januari 2021
Opdrachtgever: Azelhof te België

Voor de grote manage Azelhof in België hebben wij koelinstallatie mogen leveren. Naast een VRF V6 systeem met 9 grote cassette modellen, zijn er ook 2 WTW- units opgehangen van het merk Midea. De cassettemodellen zijn mooi zwart gespoten en sluiten daarom mooi aan bij het strakke en stijlvolle interieur van de manege.

Midea mini VRF warmtepomp systemen bij FC Utrecht

mini VRF warmtepomp

Producten: Midea Mini VRF warmtepomp met cassette modellen
Wanneer: Oktober 2020
Opdrachtgever: FC Utrecht

De Mini VRF warmtepomp zorgt nu ook bij FC Utrecht voor een aangenaam binnenklimaat. Deze energiezuinige oplossing voorziet de ruimtes door middel van cassettemodellen van een optimale temperatuur zowel in de zomer als in de wintermaanden.

Midea VRF V6 systeem bij Karma Plant te Bemmel

Producten: Midea VRF V6 systeem met 10 cassette modellen
Wanneer: Oktober 2020
Opdrachtgever: Karma Plants te Bemmel

In dit pand zijn mooi zwart gespoten Roundflow cassettemodellen geplaatst. Dit maakt het interieur stijlvol en helemaal van deze tijd! Er zijn 10 cassettes van 10 kW door de installateur geïnstalleerd.

Deze energiezuinige binnendelen zijn aangesloten op 2 Midea V6 buitenleden van 50 kW. De bediening van de units wordt geregeld via een centraal touch panel bediening.

Ook dit systeem komt in aanmerking voor de EIA subsidieregeling.