VOEL DE KRACHT VAN DE VRF V6​

De Nieuwste Generatie VRF V6​

Opzoek naar een krachtige systeem voor een perfecte klimaatbeheersing oplossing?

Dan is de V6 misschien wel het systeem voor uw gebouw! Met de VRF V6 tweepijps serie zet Midea namelijk de nieuwste standaard en absoluut met de hoogste capaciteit van de VRF-systemen op de markt!

Het systeem is daardoor uitermate geschikt om als hoofdverwarming te dienen. Dit omdat ook tijdens de wintermaanden de unit optimaal blijft presteren. Een innovatief systeem door middel van de EVI-compressoren. Deze compressor zorgt namelijk voor een constante verwarmings- en koelprestatie onder extreme omstandigheden.

Daarnaast gebruikt het VRF V6 systeem een variabele verdampingstemperatuur van het koudemiddel. Dit levert een betere en nauwkeurige regeling van de koelcapaciteit op. Daarnaast wordt het elektriciteitsverbruik geoptimaliseerd. 

Kortom, levert het VRF V6 systeem een grote prestatie.   

De VRF V6 heeft daarnaast ook een zeer hoge COP en EER. Met daarbij meer dan 25 gepatenteerde technieken die de betrouwbaarheid verhogen. Hieruit volgt dat u altijd kunt vertrouwen op een efficiënt en bedrijfszekere installatie.

Bovendien heeft De VRF V6 10 verschillende buitendelen die in capaciteit oplopen van 25.2kW t/m 90.0kW. Het maakt het zelfs mogelijkheid om maar liefst 4 buitendelen te koppelen. Vandaar dat er een totale capaciteit van 360kW per systeem kan worden gerealiseerd.  

Producten, V6 VRF
VRF

KOELMIDDEL R410A
De unit werkt op het koelgas R410A.

VRF

MODULAIR
Kan gecombineerd worden met andere units tot 1 systeem.

VRF

DC-INVERTER COMPRESSOR
Uiterst efficiënte werking van de compressor.

VRF V6

DC INVERTER BINNENUNITS VENTILATOR
Binnenunits met een DC inverter ventilator.

Belangrijkste kenmerken van de VRF V6

Midea heeft bovendien vooruitgang geboekt in de VRF systemen en biedt volledige comptabiliteit met gateway apparaten met behulp van uitstekende BMS-protocollen waaronder BACnet, LonWorks, Modbus en KNX

Energiebeheersysteem (EMS):

Wat houdt dit systeem nu eigenlijk in en welke voordelen levert het op?

Als eerste regelt het energie manager systeem EMS wisselde koudemiddel temperaturen en zorgt voor een comfortabele en een efficiënt balans

Ten tweede de verdampingstemperatuur (in koeling) en condensatietemperatuur (bij verwarming) past zich automatisch aan de binnen en buitentemperatuur om het comfort en de energie-efficiëntie te maximaliseren. 

V6 VRF Verwarmingscapaciteit
Intelligente Ontdooiing Technologie:

Midea heeft aan alles gedacht! Zo is de VRF V6 voorzien van een ontdooi functie!

Door middel van een zeer geavanceerde ontdooi programma in het inverter systeem te bouwen. Is een bevroren buitenunit verleden tijd. 

Zodra de binnenunits op verwarmen gaan tijden dagen waar de temperatuur onder het vriespunt komt, wordt er automatisch maximaal 4 minuten lang het ontdooi programma gestart.  Dit garandeert een optimale werking van het systeem. 

Lange Leidinglengtes:

Zeer geschikt voor grote projecten!

Aangezien het VRF V6 tweepijps systeem leiding lengtes tot 1.000 meter ondersteunt en een hoogte verschil van 110 meter.  Maakt dit systeem het ideaal voor grote projecten!

  • De Langste leidingslengte  -actueel (equivalent): 175 m(200).
  • Langste leidingslengte na eerste verdeelstuk: 40/90m.

De langste lengte na het eerste verdeelstuk is standaard 40m maar kan onder bepaalde omstandigheden tot maximaal 90 worden verlengt.

Niveauverschil tussen binnen en buitenunits.

  • Buitenunit boven (onder): 90m (110m).
  • Niveauverschil tussen binnenunits: 30m.
EVI Compressor,
EVI compressor, V6 VRF
EVI-Compressor:

Zoals al eerder vernoemd heeft de VRF V6 een EVI compressor. Hier leggen wij in het kort uit wat dit nu precies inhoudt. 

EVI-compressor verhoogt de verwarmings- en koelcapaciteit onder extreme omstandigheden aanzienlijk. Doordat Midea de DC-compressor heeft verbeterd met een dampinjectie kan de VRF V6 stabiel draaien tot een buitentemperatuur van -23ºC. Daarmee is de capaciteit van dit systeem aanzienlijk verbeterd.  

Door middel van de EVI-compressor kan de verwarmingscapaciteit bij -15ºC tot 26% worden verhoogd. Maar ook de koelcapaciteit kan bij 43ºC met 10% worden verhoogd.  

  • Tweetraps compressie-effect zorgt voor een efficiënte verwarming bij lage temperaturen.
  • De frequentie is breed in te stellen van 15hz tot 140hz.
  • grote capaciteit enkel compressor tot 18pk.
Elektronische koeling op het VRF V6 Systeem:

Om de werking tot 54ºC omgevingstemperatuur te kunnen garanderen wordt de elektronica gekoeld met een separaat koudemiddel circuit. 

Werkingsbereik
Groot Werkingsbereik:

Het VRF V6 systeem staat garant voor een zorgeloze werking het gehele jaar door

Zelfs tijdens koude en warmen dagen zal dit systeem de ruimtes van de juiste temperatuur voorzien.

Verbeterde verwarmingsvermogen: 

Nog meer verbetering in het VRF Systeem!

De verwarmingscapaciteit is 100% van de nominale capaciteit bij een omgevingstemperatuur tot -5ºC en 90% van de nominale capaciteit bij -15ºC.

Hoge COP en EER waarden:

Om het systeem nog completer te maken!

Door al deze innovatie technieken die in deze unit zijn verwerkt leidt dit tot ongekende hoge COP en EER waarden voor alle modellen uit de VRF V6 serie. Daarnaast is deze serie is ook nog eens voorzien van een EUROVENT certificering. 

Verse lucht aansluiting mogelijk op de VRF V6:

Aangezien in deze huidige situatie verse lucht aansluiting in gebouwen een belangrijk onderdeel is geworden in onze maatschappij. Is ook op deze VRF het aansluiten van een WTW-unit mogelijk.  

Aansluiten van een luchtbehandelingskast (LBK) is mogelijk:

Nog een voordeel is dat er ook een externe luchtbehandelingskast (LBK_kast) kan worden aangesloten op het V6 systeem.  

Evenredige belasting van de VRF V6 buitendelen:

En we gaan nog even verder met de voordelen die dit systeem te bieden heeft!

Doordat alle buitendelen elkaar afwisselen als master unit wordt de last evenredig verdeelt over alle gekoppelde buitendelen en compressoren. Daarmee is de levensduur  aanzienlijk verlengd en een efficiënte werking van de compressoren gegarandeerd. 

V6 VRF
Automatische stof/zand reiniging:

Nog een handige functie op de VRF V6!

Deze functie zorgt er ervoor dat stof geen kans heeft. De unit verwijdert namelijk automatisch stof en/of zand.

Daardoor bent u met een VRF V6 dus gegarandeerd voorzien van systeem die optimaal blijft functioneren doordat het systeem veel langer schoon blijft van stof en vuil. Ideaal als uw pand langs de kust staat waar veel zand op kan waaien. 

V6 VRF
Automatische sneeuw reiniging:

Evenals stof en/of zand verwijdering heeft Midea nog een functie toegevoegd aan het VRF V6 systeem!

Hierdoor hoeft u zich nooit geen zorgen meer te maken als er een flinke sneeuwbui valt. De VRF V6 zorgt er namelijk voor dat de buitenunit automatisch vrij blijft van sneeuw. Zodoende kan het systeem optimaal blijven werken tijdens sneeuwbuien.

V6 VRF

Interesse gewekt?

Even in het kort samengevat of je nu hotels, kantoren maar ook scholen of andere grote gebouwen wilt voorzien van een optimaal binnenklimaat! Een VRF V6 systeem is zeker een goede investering. 

Bovendien is er een E.I.A subsidie mogelijk. Klik hier voor meer informatie hierover.

Neem contact op met onze Adviseur.
Hij gaat dan samen met jou bekijken wat de beste oplossing is voor uw pand.

Openingstijden