V8 VRF

Medio 2023 beschikbaar het nieuwe VRF V8 systeem!

Belangrijkste kenmerken Van de nieuwe VRF V8

V8 VRF

Doctor M 2.0

Er zijn maar liefst 19 sensoren verdeeld over het koelmiddelsysteem, de toestand van elk deel van de koelmiddelleiding kan in het hele proces bekend zijn, wat real-time detectie van de V8 VRF systeemstatus kan realiseren, systeemfouten vooraf kan voorspellen en gegevens kan verstrekken analyse voor systeemonderhoud. Intelligente Bluetooth-module en speciale Bluetooth-aftersaleskit kunnen het onderhoud verder vereenvoudigen en verbeteren efficiëntie.

Foutdiagnose en -prognose:

Diagnoses op afstand OTA-technologie realiseert continue evolutie van V* waardoor updates op afstand mogelijk zijn wanneer inactiviteit.

Intelligente onderhoudstool:

Met een intelligente Bluetooth-module of een speciale Bluetooth-aftersaleskit kunnen de gegevens van de buitenunit direct op uw smartphone worden gelezen en geschreven zonder dat je een pc/laptop hoeft aan te sluiten of de kast hoeft te openen.

Diagnose hoeveelheid koelmiddel:

V8-serie VRF gebruikt 19 sensoren voor elke buitenunit en 4 sensoren voor elke binnenunit. De bedrijfsstatus van het koelmiddel is duidelijk zichtbaar hierdoor is de hoeveelheid koelmiddel nauwkeurig te diagnosticeren.

5 uiterst nauwkeurige temperatuursensoren:

Er worden 5 zeer nauwkeurige temperatuursensoren gebruikt om de werkingsstatus van de elektronische regeling onder verschillende omstandigheden nauwkeurig te bewaken om ervoor te zorgen dat de interne temperatuur van de kamer altijd wordt geregeld op 40-50oC.

Visualisatie van vuile verstoppingsgraad van het filter:

Visualisatie van vuile verstoppingsgraad. Het verstoppingspercentage kan nauwkeurig worden geïdentificeerd in 10 niveaus die de gebruiker eraan herinneren het filter op tijd schoon te maken om een slecht koel-/verwarmingseffect te voorkomen

V8 VRF

Shieldbox

IP55 volledig gesloten elektrische schakelkast biedt algehele bescherming voor interne elektronische componenten, wat aanzienlijk de BETROUWBAARHEID verbetert van het systeem.

Volledig ingesloten elektronische componenten zijn geïsoleerd van de externe omgeving om te beschermen tegen corrosie, zand, vochtigheid, sneeuwstorm en andere barre omstandigheden, en om te voorkomen dat kleine dieren en insecten de kamer binnendringen. Verbeter de algehele omgevingstolerantie om uitgebreide bescherming te bieden voor interne elektronische apparaten.

Beschermingsniveau.
IP55 volledig gesloten elektrische schakelkast beidt volledige bescherming voor de interne elektronische componenten. Hierdoor is de betrouwbaarheid van de V8 aanzienlijk hoog!

Volledig gesloten elektronische componenten zijn geïsoleerd van externe omgeving om ze te beschermen tegen corrosie, zand, vocht, sneeuw en andere barre omstandigheden. 

Daarnaast voorkomt dit ook dat kleine dieren en insecten de kamer kunnen binnendringen.

Intelligente thermisch beheer-PTC-verwarmer:
De unieke PTC-verwarmer, met een nauwkeurige temperatuurregelsensor, kan er nog steeds voor zorgen dat de temperatuur in de kamer binnen het normale bedrijfstemperatuurbereik van de elektronische apparaten blijft, zelfs in een omgeving met lage temperaturen van -30°C

Intelligent thermisch beheer – koelmiddelkoeling via microkanalen:
Alle elektronische componenten worden gekoeld door microkanalen met koelmiddel en werken goed, zelfs bij een omgevingstemperatuur van 55°C

V8 VRF

Hyperlink

De originele communicatiefunctie van Midea vereenvoudigt de installatie aanzienlijk en bespaart installatiekosten.

De originele communicatie chip van Midea vereenvoudigt de installatie aanzienlijk en bespaart installatiekosten.

HyperLink-communicatietechnologie ondersteunt elk bedradingspatroon in plaats van alleen een daisy chain-verbinding, waardoor de installatiekosten en de mogelijkheid van een verkeerde verbinding worden verlaagd.  Het heeft een sterker anti-interferentievermogen en bereikt een communicatieafstand tot 2000 meter.

Nog meer kenmerken Van de nieuwe VRF V8

Besturingsoplossing:
Intelligente besturing zorgt voor een nieuwe ervaring. V8-serie VRF kan verschillende besturingsoplossingen bieden voor verschillende toepassingsscenario’s. Van kleine woningen en gemakswinkels tot grote winkelcentra en complexe gebouwen, de V8-serie VRF kan de meest geschikte besturingsoplossingen bieden voor gecentraliseerd beheer op maat.

Ingebouwde circulerende ventilator:
De ingebouwde circulerende ventilator versnelt de luchtstroom in de kamer en de warmte-uitwisseling is meer voldoende om de consistente omgevingstemperatuur in de kamer te garanderen.

V8 VRF

Zen Air 2.0

Verder verbeterde ZEN AIR-technologie voor maximaal COMFORT. 0,5°C temperatuurinstelling, selectie van 7 ventilatorsnelheden, slaapmodus, stille modus, windstille technologie, zeer efficiënte filter, een verscheidenheid aan sterilisatie-apparaten en andere geavanceerde technologieën die worden gebruikt in de V8-serie VRF zijn toegewijd aan het creëren van een stille, comfortabele en gezonde binnen omgeving .

V8 VRF

META 2.0

META is de afkorting van Midea Evaporating Temperature Alteratio
Ingebouwd professioneel bedienings- en onderhoudsalgoritme, zodat de jaarlijkse energie-efficiëntie van elke set wordt bepaald systemen steeg met meer dan 28%.

Openingstijden