VRF Binnenunits

Stijlvolle binnendelen

VRF Binnenunits

Indien je opzoek bent naar een VRF Binnenunit voor jouw VRF systeem. Dan bent je hier op het juiste adres! Op deze pagina vind je alle beschikbare binnenunits die eenvoudig zijn aan te sluiten op het VRF systeem. Of dit nu bedoeld is voor een VRF V6 of een VRF V6 of een van de andere VRF systemen, al deze modellen zijn moeiteloos aan te sluiten.

Daarnaast zijn deze units uitgerust met de laatste technieken. Zo hebben ze een DC-ventilatiemotor met 7 snelheden maar ook een verbeterde regeling van zijn EXV. Dit verbeterd namelijk het comfort nog meer voor de eindgebruiker. Door middel van deze ontwikkeling  is de nauwkeurigere regeling verbeterd. Bovendien hebben de binnenunits een grotere output, energiebesparing en vermindert het ook nog eens de geluidsdruk.je

VRF binnenunit type

Wandmodel

Dit stijlvolle wandmodel heeft een zeet fraai frontpaneel met een LED -display. Vandaar dat dit model gemakkelijk in elk interieur past. Bovendien heeft deze unit een hoge efficiëntie en een zeer laag geluidsniveau. Daarnaast is dit wandmodel gemakkelijk te installeren. Dit komt omdat de  waterleiding en koudemiddel leiding zich aan dezelfde kant bevinden. Daarnaast is het uitvoeren van onderhoud aan deze unit  zeer eenvoudig. 

Inclusief infrarode bediening.

VRF binnenunit type

Eenzijdige cassette

Met zijn ultra slanke behuizing van slechts 153 mm hoogte (afhankelijk van de capaciteit van de unit) maakt deze VRF binnenunits zich zeer compact. Vandaar dat deze unit heel gemakkelijk is te installeren.

Inclusief infrarode bediening.

VRF binnenunit type

Compacte cassette

Deze VRF binnenunit heeft een  360 ° luchtuitlaat en zorgt daarom voor een sterke luchtstroomcirculatie. Dit geeft een gelijkmatig temperatuur zowel bij koelen als bij verwarmen. De uiterst compacte behuizing past in elke ruimte en heeft weinig ruimte nodig voor installatie. Bovendien heeft dit binnendeel ook de mogelijkheid om verse lucht aansluiting aan te sluiten.

 Inclusief infrarode bediening.

VRF binnenunit type

Vierzijdige Cassette

Het nieuwe design paneel met behoud van de 360º luchtstroom. Is een compact unit die in elke ruimte kan worden geïntegreerd.  Zelfs toe te passen in ondiepe plafonds. Daarnaast is elke louvre is apart te bedienen. De 360º luchtverspreiding zorgt dat de luchtstroom optimaal is en biedt daardoor maximaal comfort.

Inclusief infrarode bediening.

Cassette VRF binnenunit

VRF binnenunit type

Compacte kanaal

Het compacte kanaalmodel is eenvoudig in een plafondruimte monteren. Bovendien heeft deze unit een DC-ventilatormotor met 7 snelheden. Daarnaast is deze unit voorzien van een verse luchtaansluiting. Daarmee kunt u de ruimte ook voorzien van een verse lucht toevoer.  Wat de luchtkwaliteit in de ruimte gegarandeerd verbeterd.  

Inclusief infrarode bediening en ingebouwde condenswaterpomp

VRF binnenunit type

Hoog statische kanaal

Dit kanaal model levert een hoge statische druk met een grote luchtstroom capaciteit. Bovendien is deze units zelfs te installeren in ruimtes met zeer hoge plafonds.

Inclusief infrarode bediening.

VRF binnenunit type

Plafond/Vloer

Deze VRF binnenunit is zowel als plafond even als vloermodel te monteren. Door middel van zijn compacte ontwerp makkelijk in elke omgeving te integreren. Zoals de naam al doet vermoeden, kunnen deze units zowel in horizontale positie aan het plafond als in verticale positie op de vloer worden geïnstalleerd.

Inclusief infrarode bediening.

VRF binnenunit type

Inbouw

Dit gestroomlijnde ontwerp inbouw model is een perfecte oplossing om ruimte te besparen. Bovendien zijn ze makkelijk aan te passen aan elke installatie. Daarnaast bezitten deze modellen een ingebouwd expansieventiel evenals een DC-ventilatormotor met 7 snelheden.

Inclusief infrarode bediening.

Interesse gewekt?

Even in het kort samengevat 

Bovendien is er een E.I.A subsidie mogelijk. Klik hier voor meer informatie hierover.

Neem contact op met onze Adviseur.
Hij gaat dan samen met jou bekijken wat de beste oplossing is voor uw pand.

Openingstijden