Zwembad-Warmtepomp

Medio 2023 beschikbaar

De ruimte, het water, het zwembad - allemaal verwarmd door één geïntegreerd systeem met deze ESG-Inv M-serie inverter Zwembad-warmtepomp.

De zwembad-warmtepomp oplossing van Midea is ontworpen om aan de energiebehoeften van uw huis te voldoen. Ons door zonne-energie aangedreven systeem van producten is in staat om ruimteverwarming / koeling, sanitair warm water en zwembadverwarming te bieden. Extra energie die wordt gegenereerd door het PV-systeem kan worden opgeslagen in ons energieopslagsysteem, waardoor gebruikers de ruimte in huis  kunnen verwarmen met schonere stroom tegen lagere koolstofemissies. 

Belangrijkste kenmerken van deze R32 ESG-Inv M-serie inverter Zwembad-warmtepomp!

zwembad-warmtepomp

Silence Mode:
Deze warmtepomp heeft een geluidsniveau van 38 dB(A) op 1 meter afstand met 60% capaciteit.

zwembad-warmtepomp

SG-Ready:
SG-ready zorgt ervoor dat R32 ESG-Inv M-serie warmtepomp zoveel mogelijk schone energie van het smart grid gebruikt en opslaat in het zwembad. Wanneer de smart grid volledig wordt voorzien van schone energie, verbruikt de R32 ESG-Inv M-serie inverter zwembad-warmtepomp bijna nul koolstof.

Zwembad warmtepomp

Zwembad systeem
gecentraliseerde controle:
De R32 ESG-Inv M-serie inverter warmtepomp is compatibel met alle gecentraliseerde zwembadsysteem bedieningen die gebruikmaken van het Modbus-protocol.

zwembad-warmtepomp

Slim geheugen:
Power-off geheugenfunctie herstelt de ESG-lnv.

zwembad-warmtepomp

IOT & APP:
App-bedieningselementen en IOT-platforms zijn ontworpen om gebruikersgemak te garanderen en het onderhoud van apparatuur te verminderen.

Opmerking: de app is naar verwachting in juli beschikbaar. Het IOT-platform zal naar verwachting in december beschikbaar zijn.

zwembad-warmtepomp

Verwarmen & Koelen:
De warmtepomp bevat een verwarmings-, koel- en automatische modus. Daardoor heeft deze unit een breed scala aan bedrijfsomgevingstemperaturen en doelwatertemperaturen die de unit dekt. 

De ESG-Inv M-serie warmtepomp is zeer duurzaam.

zwembad-warmtepomp

Systeem protectie:
De R32 ESG-Inv M-serie warmtepomp heeft meer dan 10 beveiligingsfuncties, waaronder ontdooien / druk / temperatuur en antivries om ervoor te zorgen dat de unit langdurig in een gezonde toestand kan blijven werken.  

zwembad-warmtepomp

Gerecycled materiaal: 
Voor deze warmtepomp is gerecycled materiaal gebruikt van de unit tot aan de verpakking. Midea heeft hier goed na gedacht over het gebruik van het materialen wat deze unit enorm duurzaam en goed voor het milieu maakt. 

Kwaliteitscertificering

R32 ESG-Inv M-serie inverter zwembad-warmtepompproducten zijn gekwalificeerd met verschillende normen certificeringen.

Openingstijden